Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

PALVELUMME

Hallinnollinen isännöinti:

 

Tarjoamme taloyhtiönne hallinnollisen isännöinnin peruspalvelunamme. Hoidamme isännöintitehtävät alalla vakiintuneen käytännön mukaisesti ja Kiinteistöliitto ry:n suosittamaa isännöintitehtäväluetteloa noudattaen.

Palvelemme asiakkaitamme yksilöllisesti ja kullekin asiakkaalle räätälöidään tarpeita vastaava sopimusohjelma.

Toiminnassamme noudatamme Hyvää isännöintitapaa koskevia isännöinnin eettisiä ohjeita. Sopimuksessamme noudatamme ISE 2007 sopimusehtoja.

 

Toimimme aktiivisesti ja tehokkaasti taloyhtiönne edun mukaisesti yhteistyössä hallituksen kanssa. Valmistelemme päätösasiat yhdessä hallituksen kanssa ja huolehdimme päätösten täytäntöönpanosta sekä valvonnasta. 

 

Isännöitsijänä huolehdimme siitä, että kiinteistöänne hoidetaan ammattitaidolla ja suurella vastuuntunnolla.

 

 

Taloushallinto:

 

Taloushallinnon palvelut; kirjanpito ja vastike- sekä vuokravalvonta kuuluvat aina kiinteään sopimuspalkkioomme. Tuotamme kaikki kirjanpitopalvelumme itse. Huolehdimme rahoitussuunnitelmien laatimisesta ja laadimme tilinpäätökset sekä talousraportit yhtiöllenne.

 

Asiakaspalvelu

 

Asiakaspalvelumme auttaa ja palvelee asukkaita kaikissa asumisen arjen asioissa. Otamme vikailmoitukset vastaan ja välitämme ne eteenpäin samalla huolehtien tarvittavien toimenpiteiden toteutumisesta.

Toimistomme vastaanottaa asukkaita aukioloaikojemme aikana ma-to klo 8.00–16.00 ja perjantaisin klo 8.00-15.00 välisenä aikana.

 

Tekniset palvelut

 

Teknisiin palveluihimme kuuluu mm. kiinteistönhoitotehtävien järjestäminen, kunnossapito- ja peruskorjaushankkeiden toteuttamisesta huolehtiminen ja valvominen.

Meillä on laaja kokemus ja ammattitaito erilaisten korjaushankkeiden toteuttamisesta.

Huolehdimme siitä, että korjaukset toteutetaan suunnitelmallisesti ja yhdessä asetettujen vaatimusten sekä tavoitteiden mukaisesti. Tiedotamme ja pidämme asiakkaamme ajan tasalla kiinteistössä tapahtuvista muutoksista.

Olemme taloyhtiönne palveluksessa niin pienissä, kuin suuremmissa ja vaativimmissakin hankkeissa.

 

Rakennuskantamme ikääntyessä nousee isännöinnin ammattitaito korjaushankkeissa entistä suurempaan arvoon.